7 Μαΐ 2010

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ, ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΩΣΕ «ΠΑΡΩΝ»

Ο Γιάννης Δημαράς αναφέρει ότι «Επειδή εκ του Κανονισμού, δε δίδεται η δυνατότητα σε κανένα εκ των Βουλευτών να αιτιολογήσει την ψήφο του, προστρέχω-καταφεύγω σε σας, με σκοπό να εξηγήσω τι σημαίνει για μένα το "παρών"».
«Δηλώνω "παρών" στις γενεές των συγγενών αλλά και των άλλων συν-Ελλήνων, που έχουν την ίδια κοινωνική καταγωγή με μένα. Δηλώνω "παρών" στη μάνα μου και τον πατέρα μου, που με γέννησαν και με μεγάλωσαν αγωνιζόμενοι κάθε μέρα και νύχτα, για να υπερασπιστώ την αξιοπρέπεια, την τιμή και το δικαίωμα των απλών ανθρώπων στη ζωή. [...] Δηλώνω "παρών" στα παιδιά μου και στα παιδιά όλου του κόσμου που καλούνται και εκείνα να μοχθήσουν και να αγωνιστούν για μια καλύτερη Ελλάδα. Είμαι λοιπόν "παρών" και στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Είμαι "παρών" και στηρίζω τον Πρωθυπουργό μας. Διαφωνώ όμως με τα άδικα μέτρα που καλούνται να πληρώσουν ξανά όσοι με τη ζωή τους έχουν αποδείξει ότι αγαπούν την Ελλάδα μας και ουδόλως την επιβάρυναν».
Επειδή θα ψηφίζαμε ναι στα μέτρα, αλλά και εκτιμούμε πολύ τον Γιάννη Δημαρά, το ελάχιστο που θεωρούμε ότι πρέπει να κάνουμε είναι να δημοσιεύσουμε και εδώ τη δήλωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: